Belzona

Belzona

Elektrokovina Adria je servisni partner proizvođača Belzona.
Belzona je britanska kompanija koja širom svijeta primjenjuje svoja rješenja u području industrijskih popravaka i zaštite.

Belzona zaštitni premazi se rabe kod zaštite dijelova crpki od erozije i korozije, popravka izdubljenih i napuknutih dijelova kućišta, obnove profila lopatica rotora isl.

PREDNOSTI PREMAZIVANJA CRPKI SA KERAMIČKIM BELZONA PREMAZOM

 

POVEĆANJE EFIKASNOSTI CRPKI

Erozija i korozija na radnim kolima crpki dovodi do smanjenja kvalitete rada pumpe i dodatnih troškova radi smanjene efikasnosti pumpe. Premazivanjem radnog kola crpke sa Belzona keramičkim premazom se povećava efikasnost crpke zbog utjecaja glatke površine na dizani medij čime se povečava protok i time povećava efikasnost crpke.

 

PRODUŽENI VIJEK TRAJANJA CRPKI

Korozija i kavitacija su glavni čimbenici u oštećenju radnih kola crpki. Premazivanjem radnih kola crpki sa keramičkim Belzona premazom, produžuje se vijek trajanja crpki radi povećane zaštite od korozije, kavitacije i agresivnog djelovanja radnog medija na crpku.

 

SMANJENJE TROŠKOVA ODRŽAVANJA

Premazivanjem radnih kola crpki sa keramičkim Belzona premazom radna kola crpki se dodatno zaštićuju od nepovoljnih radnih utjecaja, kao što je kavitacija, čime se povećava interval održavanja crpki i time smanjuju troškovi održavanja.

 

MOGUĆNOST RADA CRPKI S MORSKOM VODOM I DRUGIM AGRESIVNIM MEDIJIMA

Prilikom rada crpki s morskom vodom ili nekim drugim agresivnijim medijima, dolazi do rapidnog oštećenja radnog kola i kučišta crpki. Premazivanjem radnih kola i kučišta sa keramičkim Belzona premazom, višestruko se povećava zaštita dijelova crpke prema agresivnom djelovanju radnog medija.

 

Primjer crpke premazanje Belzona keramičkim premazom